Tom & Rudi webshop

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je de veelgestelde vragen rond Tablesoccer.be en het tornooibeheersysteem. Mocht je toch nog een vraag hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@tablesoccer.be

1. Kan ik een tornooi met meerdere reeksen organiseren?

Dit is zeker mogelijk! Voeg meerdere reeksen toe, schrijf de spelers in in de geschikte reeksen en start elke reeks afzonderlijk wanneer je dit wil. Het systeem zal rekening houden met spelers die in meerdere reeksen deelnemen, waardoor je ze niet zal afroepen als ze nog aan het spelen zijn.

2. Ik heb geen internet, wat nu?

De keuze voor dit platform online te gebruiken is een zeer bewuste keuze. Hierdoor heb je steeds een back-up bij eventuele computerproblemen. Iedereen kan eveneens meevolgen online, zowel op het tornooi of van thuis uit. Indien je geen WiFi toegang hebt op de locatie is het perfect mogelijk om je tornooi te organiseren via een dataverbinding (bijvoorbeeld met een smartphone). Indien je het internet enkel gebruikt om het tornooi te organiseren (en dus niet buitenaf beschikbaar zet voor spelers op het tornooi), valt dit goed mee qua verbruik en kosten.

3. Ik zou graag een speciaal tornooisysteem gebruiken of bepaalde features zien bij tablesoccer.be

Je kan me steeds contacteren om bepaalde problemen die je hebt aan te kaarten. Daarna bekijk ik of ik de problemen of vragen kan oplossen. Ik sta steeds open voor feedback.

4. Blijft dit systeem gratis beschikbaar? Waarom is dit systeem gratis?

We doen ons best om het tornooibeheersysteem gratis beschikbaar te houden voor iedereen. Dit doen we aan de hand van sponsoring op de website. Het systeem is gratis aangezien de basisopzet een eindwerk was aan de Arteveldehogeschool bij de Bacheloropleiding Grafische & Digitale media, afstudeerrichting Multimediaproductie die ik destijds volgde. Ondertussen is het eindwerk een 2e job geworden, waarbij ik m'n best doe om een zo goed mogelijk systeem te bouwen. Dit systeem kan ervoor zorgen dat het tafelvoetbal professioneler aangepakt kan worden.

5. Kan ik het systeem vooraf al eens testen?

Dit is mogelijk indien je reeds toegang gekregen hebt tot het tornooibeheer. Je via instellingen aangeven dat het om een testtornooi gaat.

6. Welke systemen zijn er momenteel beschikbaar?

Momenteel kan je kiezen uit volgende tornooisystemen: Amerikaans systeem (dubbele knock-out), Poulesysteem + amerikaans systeem, Knock-out systeem (directe uitschakeling), Poulesysteem + knock-out systeem, Kwalificatiesysteem + poules & amerikaans, Kwalificatiesysteem + poules & knock-out, Kwalificatiesysteem + knock-out systeem, Kwalificatiesysteem + amerikaans systeem, Minimasters. Je kan alle bovenstaande systemen volgens volgende spelsystemen spelen: Dubbelspel, Enkelspel, DYP (draw your partner), met eenmalige loting in het begin

Ontdek hoe het werkt

Hoe werkt het?